Zoetwater Aquaristic Venlo

 

 

              Zoetwater Aquaristic Venlo

   De Expert voor Aquarium,Tropische Vissen, Aquarium Planten, Voer en Toebehoren in uw buurt.     

 

TOP AANBIEDINGEN

WEES ER SNEL BIJ. OP=OP

NOG TOT EINDE

 ZOMERVAKANTIE

 

Op alle voorradige vissen 10% kassa korting

 

Op alle aanwezige planten

*/**3 halen 2 betalen

 

* goedkoopste is gratis

** Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen

 

Op alle voorradige Sera produkten 10% kassa korting

 

Grote zomer opruiming pak uw´kans

50% korting op diverse artikelen:

o.a.

 

Garnalen Pyramide

Van €6,95 voor €3,50

Pyramid met 6 holen 7 cm.

Kleu:terracotta
Geeft garnalen en kleine vissen rust en minder

 

Easy Life test strips

 

Van €14,95 voor €7,50

METEN IS WETEN

Om een optimaal resultaat in uw aquarium te bereiken is het regelmatig testen van de water­kwaliteit van groot belang. De Easy-Life 6in1 Test Strips zijn snel en erg nauwkeurig. De Easy-Life 6in1 Test Strips laten binnen 60 seconden de resultaten zien van zes belangrijke waterparameters. De volgende zes belangrijke waterwaarden worden gemeten: Zuurgraad pH Carbonaathardheid KH Totale Hardheid GH  Verpakkingseenheden 50 strips per verpakking.

 

JBL Protemp bodemverwarming

Protemp 20 100-250 liter van €49,95 voor €24,95

Protemp 40 200-400 liter van €79,95 voor €39,95

Waterdoorstroming 
In de vrije natuur groeien waterplanten beter wanneer zij een percolatiebron tot hun beschikking hebben. Uit deze bron onttrekken de planten hun voeding. Door de zwak warm wordende bodemverwarming stijgt water naar boven en koud water, vol met opgelost voedingsstoffen en mineralen, stroomt naar beneden. Er ontstaat een thermische stroming die de voeding tot direct aan de plantenwortels brengt. 
Eenvoudige installatie 
De verwarmingskabel, voordat u met inrichten begint, in gelijkmatige lijnen op de gereinigde bodemplaat leggen. Met de inbegrepen zuignappen de warmtekabel fixeren. De koude kabels uit het aquarium leiden en aan de transformator bevestigen. U kunt het verschil tussen koude en warme leidingen zien aan de zwarte strepen op de kabel. 
Veilig in gebruik 
Voor een probleemloos gebruik in het aquarium is de verwarmingskabel voorzien van een siliconen coating en functioneert met een energiebesparende transformator van 10W met een veilige, lage spanning van 12V. De transformator dient op een goed geventileerde, spatwaterbestendige plaats te worden gemonteerd. De bodemverwarming zorgt voor een lichte verwarming van de bodemgrond, maar is voor de verzorging van warmwatervissen beslist geen vervanging voor een aquariumverwarming (JBL ProTemp s).

Bodemverwarming voor een optimale plantengroei in aquaria: Natuurgetrouwe, thermische doorstroming van het water bevordert de wortelvorming en de groei.

Eenvoudige installatie: de verwarmingskabel in gelijkmatige strepen op de bodem van het aquarium leggen en met zuignappen fixeren

Biologisch filter: Percolatiebronnen vol voedingsstoffen zoals in de natuur - ideale plantenverzorging. Geen vervuilde gasvorming door stilstaand water.

Veilig en energie-efficiënt: Van siliconen coating voorziene verwarmingskabel met energiebesparende, elektronische transformator met een veilige, lage 12V spanning

Inhoud: Bodemverwarmingskabel    voor aquaria incl. elektronische transformator, verwarmingskabel, koude kabel en zuignappen ter bevestiging.

 

In de winkel zijn nog meer opruimingsartikelen.

Kom vrijblijvend kijken.

Aanbiedingen zijn geldig van 9-8-2019 tot en met 22-8-2019. OP=OP

De getoonde afbeeldingen dienen als voorbeeld.

Originele producten kunnen afwijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verder
Zoetwater Aquaristic Venlo | info@zoetwateraquaristicvenlo.nl